Infrastructure Funding for Dam Removal Workshop - Teleconference scheduled for 9:00 a.m., Tuesday, November 22, 2022

Agenda:

9:00 - Intros and agenda review - Steve - 10 minutes

9:10 – Dam Removal Process – Matt Streeter – 30 minutes

9:40 – NOAA Fisheries Program - Matt Bernier - 30 minutes

10:10 – USFWS Program – Scott Craig - 20 minutes

10:30 - Break - 10 minutes

10:40- Littlefield Dam Removal Proposal – Sam Boss – 30 minutes

11:10 – Candidate Projects – Steve – 10 minutes

11:20 – Discussion of possibilities – until close

12:00 Close

Contact Steve Heinz (heinz@maine.rr.com) if you are interested in participating. Technical details of the teleconference will be published a week prior to the event.